Pallet transport


Eenvoudig en snel pakketten en pallets versturen in Europa. Wij verzorgen als expediteur het vervoer van uw pallet naar meer dan 30 landen in Europa en luchtvracht zendingen wereldwijd. Wij zijn uw professionele vervoerder en organiseren uw transport.

GTA Logistiek BV is dé specialist inzake wegvervoer binnen Nederland en de rest van Europa. Wij zorgen voor een efficiënt pallet transport van uw goederen! Ons uitgebreid netwerk voor euro en blokpallet transport binnen Europa kent dagelijkse verbindingen naar alle belangrijke bestemmingen met een levering binnen 24/48/78 uur na pick up.

Onze richtlijnen garanderen hoge kwaliteitstandaarden, transparante processen en een betrouwbare verwerking en opvolging van de zendingen door onze partners. Betrouwbare leveringen en supersnelle reactietijden staan garant voor een gepersonaliseerde en flexibele aanpak. Onze dienstverlening is effectief en uw goederen worden altijd met de grootste zorg omringd. Om koploper te blijven, innoveren we continu. Uw pallets zijn bij GTA Logistiek BV in goede handen

Heeft u vragen of wilt u advies? Bel +31 614118247